Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over het bedrijf HVD

HVD is sinds 1922 gespecialiseerd in het vervaardigen van professionele wafelijzers, elektrisch op gas of wafelcarrousels voor semi-industrieel gebruik.

Artisanale bakkerijen, ambulante handel, horecazaken en pretparken kunnen bij HVD terecht. Al onze klanten kunnen rekenen op een professionele begeleiding: van de keuze van de wafel tot en met het bakken van de perfecte wafel.

Voor elk type wafel beschikt HVD over een gepast wafelijzer. Indien het aanbod van de Brusselse of Luikse wafels niet volstaat, luisteren we graag naar uw wensen en ontwerpen volgens uw idee een persoonlijke vorm of motief. Wij ontwerpen en vervaardigen uw gepersonaliseerd wafelijzer van A tot Z in onze eigen productieateliers.
 

Een perfect evenwicht tussen traditie en innovatie

Onze gietijzeren bakplaten zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer die vervolgens machinaal worden bewerkt om een optimaal bakoppervlak te bekomen. Een optimale warmteverdeling zorgt voor een gelijk warmend bakoppervlak wat een mooi gekleurde wafel als resultaat geeft. Geen geknoei met olie die op de bakplaten moet worden gegoten!

Onze toestellen zijn CE gekeurd voor de Europese markt en dragen het NSF-kwaliteitslabel voor de Amerikaanse markt. De toestellen zijn beschikbaar in 110V, 200V en 230V, alsook met aangepaste stekkers, afhankelijk van de bestemming van het wafelijzer. Op deze manier kunnen wij inspelen op de globale vraag naar Belgische kwalitatieve wafelijzers.

Door jarenlange ervaring met export kunnen wij u makkelijk op weg helpen en informeren wat betreft douaneformaliteiten, invoerrechten en overzeese verzendingen.